Winterschilder

/Winterschilder
Winterschilder2018-12-22T09:09:11+00:00

Winterschilder.
Voorwaarden – Voor wie: Particulieren en verenigingen van eigenaren en bedrijven.
Wanneer: Van november tot maart omdat Peekschilderwerken 12,5 jaar bestond (de korting blijft bestaan)
Hoeveel: 12,5 %  warme winter korting op het totaalbedrag.
Geldt voor: Opdrachten van particulier 6% en Bedrijven 21 % BTW.
Soort werk: Onderhoud en renovatie van binnen-schilderwerk en wandafwerking.
Dat alles als u voor eind  maart  het schilderwerk laat uitvoeren.

Wand en plafond afwerking

 

De mogelijkheden van wand en plafond afwerking zijn onbeperkt.

Zo hebben we in behang een grote keuze aan kleur, figuren, reliëf en papiersoorten

Een andere mogelijkheid, waar ik zelf zeer goed over te spreken ben, is de glasweefsel wandafwerking. Deze is te verkrijgen in tientallen dessins, en diverse patronen en wordt in banen met lijm op de muur aangebracht en kan bijna naadloos worden verwerkt. Na het aanbrengen van de scan (glasweefsel) kan de wand worden afgewerkt met een kleur naar keuze.

Naast normaal gebruik wordt scan ook veel gebruikt voor slechte ondergronden, oude plafonds en muren die scheuren en of bladderen, doordat er glasvezel inzit is deze scheuroverbruggend. Het voordeel hiervan is de sterkte en de duurzaamheid. Eventueel kan men na enige jaren de muur met een andere kleur overschilderen of een andere decoratietechniek toepassen. Kortom een echte aanrader.

Slechts 6% BTW bij oudere panden

IMG_20150519_144644

Bewoont u een pand ouder dan twee jaar dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan berekenen wij, in plaats van 21 % BTW, het lage tarief van 9 %. Voor zowel uw buiten- als uw binnenschilderwerk. Nog meer voordeel dus!

 

Om de zoveel tijd is uw woning toe aan een fris en nieuw gezicht. U wilt uiteraard dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd. Denk dan aan de Winterschilder. Wij zetten alles weer strak in de verf en zorgen voor een perfecte wandafwerking. U hebt ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten. En de Winterschilder brengt niet alleen gemak en vakwerk, maar ook  warme winter korting , U kunt bij ons terecht voor goed en uitgebreid advies en we komen graag langs om uw wensen te bespreken. Moderne kleurcombinaties, toe te passen materialen en mogelijke technieken ter verfraaiing of bescherming? We vertellen u er graag alles over. Het voordeel dat in uw situatie is te behalen, rekenen we u meteen voor. In overleg met u bepalen we vervolgens de werkplanning en brengen we offerte uit. U bent ervan verzekerd dat uw opdracht professioneel wordt uitgevoerd door uw Winterschilder.

De Winterschilder

Door gebruik te maken van nieuwe technieken en voorzieningen kan binnen- of buitenschilderwerk bijna het gehele jaar door plaatsvinden. In de praktijk is gebleken dat doorwerken in de winter zeer goed kan. Bij een juiste afscherming worden de weersomstandigheden in grote mate beheerst.

4 seizoenen-verf

Tegenwoordig worden verfsystemen afgestemd op de seizoenen waardoor het mogelijk is ook in de winter, bij lage temperaturen, gewoon door te schilderen. Met behoud van kwaliteit! Door de winterschilder in te schakelen kunt u ’s zomers ongestoord van uw tuin of balkon genieten.   

Om te beginnen een soepelere verwerkbaarheid. Dat maakt het aanbrengen van de geadviseerde laagdikte eenvoudig. En omdat het aanbrengen makkelijker is, doet u meer in minder tijd.

Een belangrijke verbetering is verder de snellere doordroging bij lagere temperaturen. Het grote voordeel is dat ramen en deuren eerder dicht kunnen. In de winter bijzonder prettig voor de bewoners.